خانه / علمی / سلامتی و زیبایی / دندان هایی سالم و سفید با یک خمیر دندان طبیعی

دندان هایی سالم و سفید با یک خمیر دندان طبیعی

 ناگفته هایی درباره ی مضرات خمیر دندان :

مواد شیمیایی موجود در خمیردندان‌ها منجر به بروز احتمالی سرطان دهان و سینه، بیماری‌های قلبی و عصبی، سوزش دهان، آسیب به لثه و آلودگی محیطی می‌شود.دکتر توبی تالبوت، متخصص و عضو انجمن جراحان، در همین رابطه به پژوهش پرداخته است. دکتر تالبوت پس از ۳۵ سال فعالیت در این حرفه می‌گوید خمیردندان‌هایی که در قفسه فروشگاه‌ها یافت می‌شود نه تنها خاصیت درمانی نداشته بلکه محصول صنایع شیمیایی است.

 

مواد سفیدکننده دندان به لثه ما آسیب می‌زند:

«در مواد سفیدکننده از پروکساید و هیدروژن برای سفید کردن دندان‌ها استفاده می‌شود. از نظر علمی،

این مواد به بافت‌های نرم آسیب می‌زند. پروکساید و هیدروژن به غشاء مخاطی در دهان آسیب زده و به

سلول‌های سطحی لثه صدمه وارد می‌کند.»با توجه به کیفیت ساخت تمامی خمیردندان‌ها در بازار نامتمرکز

این محصول، اغلب آن‌ها نمی‌توانند به خوبی دندان را سفید کنند.

یک خمير دندان طبیعی:

پوست چوبي بادام درختی را بر روي توري و شعله قرار داده و ذغال نماييد. ذغال ها را پودر نموده و به آن

نمك دریا اضافه نماييد. مسواك زدن با اين ترکیب، دندان ها را سفيد و براق می کند.

 

زغال برای سفید کردن دندان چگونه عمل می کند؟

کربن فعال طبیعی به رنگ دهنده های سطحی دندان مثل قهوه، چای، مواد غذایی و نوشیدنی ها

و پلاک ها می چسبند و آن ها را از روی دندان پاک می کنند. اگر دندان های تان به طور طبیعی زرد

یا تیره است، باید یک محصول سفید کننده دندان حاوی هیدروژن پروکسید هم بخرید.

 

 این ماده امن، خوب، بی بو و بی مزه بسیار مقرون به صرفه است. در همه فروشگاه های مواد غذایی

موجود است. دکتر بنکر می گوید:«اگر دیدید دغال حالت ریگی دارد، آن را روی دندان های تان نمالید،

چون به مینای دندان آسیب می رساند. هنوز هیچ محصولی از ذغال برای دندان به بازار نیامده است .

بزرگ ترین نگرانی ما سختی آن است که به مینای دندان آسیب می زند.

درباره ی mahsa

همچنین ببینید

چه کسانی نباید زیاد لبنیات بخورند؟

شیر و لبنیات *شیر و لبنیات، منبع بسیار خوبی برای تأمین پروتئین مورد نیاز بدن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *