خانه / علمی / مغزها / ارزش تغذیه ای بادام هندی چقدره ؟

ارزش تغذیه ای بادام هندی چقدره ؟

بادام
بادام هندی:   

 

* پیشگیری از سنگ‌های صفراوی

 

* سلامت استخوان ها و آرامش

 

* آنتی اکسیدانی قوی

 

* سلامت قلب و عروق

 

بادام هندی شور یا بوداده یکی از تنقلاتی است که طرفداران زیادی دارد.

 

ویتامین های A و E و املاح معدنی مس، منیزیم، فسفر، روی و همچنین چربی و پروتئین است.

 

اسید اولئیک موجود در آن، چربی غیراشباعی است که برای قلب مفید
 بوده و و پروتئین آن حاوی اسیدهای آمینه ضروری بدن است.

 

بادام هندی مس فراوان دارد. مس به همراه آهن نقش مهمی در ساخت هموگلوبین داشته و از کم خونی جلوگیری می کند.

 

مس نقش زیادی در تشکیل رنگدانه های ملانین پوست و مو دارد.

 

بادام هندی منیزیم دارداین ماده می تواند با تنظیم فشار خون از سکته های قلبی بکاهد و برای سلامتی استخوان ها مفید باشد.

 

منیزیم با متعادل کردن مقدارکلسیم به کشش ماهیچه ها کمک می کند.

 

همچنین منیزیم موجود در بادام هندی می تواند از اختلالات خواب در
دوران یائسگی و از حملات سردردهای میگرنی بکاهد.

 

به دلیل چربی بالایی که دارد ایجاد انرژی می کند وبرای ورزشکاران
 که نیاز به کالری بالا دارند مفید است.

 

برای کسانی که می خواهند وزن اضافه کنند خوراکی خوبی است،
موجب چاقی و افزایش وزن می شود.

 

بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک می‌کند.

 

بادام هندی فشار خون بالا را کاهش می‌دهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح می‌باشد

 

و علاوه بر این عواملی هم چون منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت می‌شود که از عوامل تنظیم کننده‌ی فشار خون هستند.

 

پس برای پیشگیری از بیماری‌های کرونری قلب، هفته‌ای ۴ بار و هر بار به اندازه‌ی یک مشت بادام هندی بخورید.

 

به طور کلی بیشتر آجیل‌ها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند.
 بادام هندی

احتیاط کنید:

بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ای از اگزالات است. مطالعات نشان داده است

 

که تجمع این مواد در بدن می‌تواند منجر به کریستاله شدن آن‌ها و در نتیجه ایجاد مشکل شود.

 

از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه‌ها و یا کیسه‌ی صفرای‌شان را در آورده‌اند

 

باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.

 

آلرژی غذایی یکی دیگر از عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی به وجود بیاید.

 

این واکنش‌های آلرژیک ممکن است مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب‌ها و..

درباره ی mahsa

همچنین ببینید

n00224262-b

فواید چهار مغز(فندق،بادام،پسته و گردو)را بدانیم.

خواص فندق        فندق پایین آورنده فشار خون است.  کسانی را که مار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *