خانه / مطالب تازه / زردچوبه ادویه ویژه غذاهای آسیایی را بشناسید

زردچوبه ادویه ویژه غذاهای آسیایی را بشناسید

زردچوبه عمده‌ترین ادویه مورد مصرف در غذاهای آسیائی است. در جنوب و جنوب شرقی آسیا این گیاه بصورت خودرو در جنگل‌ها وجود دارد.این گیاه در خاک ها ی حاصلخیز می روید. خاک هایی که زردچوبه در آن کشت می شود باید از زهکش مناسبی برخوردار باشند. آبیاری مناسب نقش عمده ای در افزایش عملکرد ریزوم این گیاه دارد.

 

خواص زردچوبه:

زردچوبه دارای کورکومین است. کورکومین یک آنتی اکسیدان قوی است که با رادیکال های آزاد و اثرات تخریب کننده و ویرانگر آن ها بر روی بافت های سلولی و پیری زودرس می جنگد.

 

 

•گرفتگی و انسداد صدا را باز می‌کند و برای تمیز کردن کبد بکار می‌رود.

 
•مخلوط یک قاشق غذاخوری  زردچوبه و یک قاشق انسولینو سرکه برای درمان یرقان مفیداست. 
•برای رفع دندان درد آنرا در دهان انداخته و بجوید. 

 
• زردچوبهبهترین داروی ضد تورم است و در اروپا و آمریکا از آن بدین منظور استفاده می‌کنند که می‌توان از سه فنجان دمکرده زرد چوبه در روز و یا مقدار 2 کپسول سه بار در روز استفاده کرد. 

 

•برای خشک کردن زخمها و رفع درد آنها می‌توان گرد خشک زردچوبهرا روی آنها ریخت. 
• زردچوبه بادشکن ، تصویه کننده خون ، تب‌بر ، محرکو انرژی‌زا می‌باشد. 
 
•زردچوبه برای رساندن دمل نیز مفید است. 

•خانم‌هائی که عادت ماهانه آنها نامنظم است برای تنظیم آن باید از زردچوبه استفاده کنند. 
•از زردچوبه برای درمان کمر درد، پشت درد و سینه درد نیز استفاده می‌شود. 
•برای درمان اسهال و اسهال خونی حتما از دم کرده زرد چوبه استفاده کنید. 
•زردچوبه در قدیم برای درمان روماتیسم و سل بکار می‌رفته است. 
•برای درمان التهاب لثه ، زردچوبه را دم کرده و آنرا قرقره کنید. 
•زرد چوبه از سرطان جلوگیری می‌کند بنابراین حتما سعی کنید که در غذاها از زردچوبه استفاده کنید. 
مضرات زرد چوبه
با تمام خواص مفیدی که گفته شده باید اشاره کرد که زیاده‌روی در مصرف زردچوبه برای قلب مضر است ولی اگر آنرا بالیمو ترش استفاده کنید اثرات مضر آنرا خنثی می‌سازد.

 

درباره ی mahsa

همچنین ببینید

ترفندهای تدریجی مفید برای از شیر گرفتن کودک

  ترفندهای تدریجی مفید برای از شیر گرفتن کودک  شیردهی باید تا آنجا که ممکن است …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *