خانه / علمی / رژیم غذایی / زولبیا و بامیه با رنگ تیره را نخورید – تهیه خانگی زولبیا و بامیه

زولبیا و بامیه با رنگ تیره را نخورید – تهیه خانگی زولبیا و بامیه

ماه رمضان از راه رسید و شیرینی مخصوص این ماه عزیز زولبیا و بامیه را با خود همراه آورد از همان روز اول در هر سوپر مارکتی و قنادی به وفور پیدا می شود و در بسته بندی های بهداشتی و گاها” غیر بهداشتی دیده می شود. بهتر است برای خرید این شیرینی کمی دقت کنید و زولبیا و بامیه تازه شفاف  را که اثرات رسوب روغن و یا شکرک روی آن وجود ندارد خریداری کنید. زولبیا و بامیه در روغن بسیار زیاد سرخ می شود و خوردن آن برای کسانی که چربی ،کلسترول و دیابت دارند  ممنون است .در خصوص خرید زولبیا و بامیه تیره رنگ نیز باید مراقب بود. این نوع زولبیا و بامیه‌ها به طور معمول با روغن سوخته تهیه می‌شوند، بنابراین توصیه می‌شود افراد از خرید زولبیا و بامیه‌های تیره رنگ اجتناب کنند.  در خصوص زولبیا و بامیه‌های رنگی هم باید اطلاع داشته باشید که: فروش این نوع زولبیا و بامیه‌ها ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد می‌شود و بهتر آن است که مردم از خرید این نوع زولبیا و بامیه ی رنگی خودداری کنند. اگر می خواهید از این شیرینی در این ماه بهرمند بشوید بهتر آن است که این شیرینی راحت را در خانه تهیه کنید تا بتوانید با خیال راحت میل کنید و ترس از این نداشته باشید که با چه روغنی سرخ شده و در چه نوع کارگاهای شیرینی پزی تهیه شده؟

مواد بامیه: آرد یک پیمانه/125

گرم آب یک پیمانه/240 گرم

کره بیست گرم

عسل یک ق غ سر پر

تخم مرغ دو عدد درشت

طرز تهیه:

ابتدا آب و کره و عسل رو با هم مخلوط کنید بزارید روی شعله تا آب بجوش بیاد . آرد رو یکباره بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه و جمع بشه، حدود سه الی چهار دقیقه کافیه،خمیر رو بزارید کنار تا سرد بشه بعد تخم مرغ ها رو با خمیر مخلوط کنید خوب به هم بزنید تا یکدست بشه. خمیر رو داخل قیف بریزید وبا ماسوره ستاره و به کمک قیچی خمیر را داخل روغن بندازید تا سرخ بشه، مرتب هم بزنید تا همه جای بامیه ها سرخ بشه بلا فاصله بعد از سرخ شدن داخل شربت ولرم تا سرد بندازید.

 

مواد شربت:

دو لیوان شکر یک لیوان آب یک چهارم ق چ جوهر لیمو دو قاشق غذاخوری گلاب دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری گلوکز یا بادکا ابتدا شربت را درست کنید و کنار بذارید تا ولرم بشه.به اینصورت که شکر و آب را بذارید روی حرارت بسیار ملایم تا کم کم جوش بیاد همزمان گلاب را هم اضافه کنید،ممکنه نیم ساعت طول بکشه تا جوش بیاد، به محض اینکه جوش اومد، جوهر لیمو و زعفران دم کرده و گلوکز را اضافه کنید و دو الی سه دقیقه بذارید بجوشه و از روی حرارت بردارید. بعدش بزارید کنار تا کاملا ولرم رو به سرد بشه.غلظت شربت بعد از سرد شدن باید شبیه عسل روان بشه.

مواد لازم زولبیا:

نشاسته ۲۰۰ گرم

ماست ۲۰۰ گرم

ارد ۵۰ گرم

روغن جامد ۱ ق چ

جوش شیرین نصف ق چ

گلاب ۱ ق غ

طرز تهیه زولبیا:

نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

شلی این مایه زولبیا  باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود م  یتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید

بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه

تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید

ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه

 

درباره ی mahsa

همچنین ببینید

علت علاقه ی کودک به غذاهای کم ارزش والدین هستند

شیرینی ،کیک ،نان سوخاری بسیار شیرین : مهمترین ایرادی که می توان به این خوراکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *